Güneş – Merkür Karşılaşması

Bu hafta içinde Güneş ile Merkür karşı karşıya gelecekler ve tüm gerçeklerin tüm çıplaklığıyla açığa çıkmasını sağlayacaklar. Peki, Güneş – Merkür karşılaşması hayatımızda neleri değiştirecek?

Öncelikle Güneş ile Merkür karşılaşmasının en önemli ve etkili gezegensel karşılaşmalardan biri olduğunu söylemekte yarar var. Çünkü hem Güneş hem de Merkür oldukça güçlü enerjilere sahip gezegenler olduklarından bizi gerçeklerin açığa çıkacağı bir dönüşüm sürecine sokacaklar.

Güneş ile Merkür’ün 3 derecelik açı ile karşılaşmaları ile birlikte hayatımızdaki belli durumları, düşüncelerimizi güncellememiz gerekecek. Yaşayacağımız deneyimler ile birlikte ortaya çıkan gerçekler hayata bakış açımızın ve hatta belli konularda duygularımızın bile değişmesine neden olabilirler. Önümüzdeki sürecin oldukça şaşırtıcı ama bir o kadar da olumlu bir süre olacağını söylemek mümkün.

Güneş – Merkür karşılaşmasının en önemli etkilerinden birinin gerçeklerin ortaya çıkması olacağını söylemiştik. Güneş – Merkür enerjisinin etkili olduğu dönem boyunca hiçbir sır gizli kalmayacak. Bilinmeyenler bir şekilde öğrenilecek. Her şeyin anlaşılması ile birlikte derin konular da konuşulmaya başlanabilir.

Bu dönem aynı zamanda büyük bir başlangıcın da simgesi diyebiliriz. Öğrenecekleriniz sizi de değiştirmeye ve dönüştürmeye başladığında belli köklü kararlar alacaksınız. Bu da hayatınızdaki yenilikleri beraberinde getirecek. Sık sık olumlu sürprizler, şaşırtıcı haberler ve ilginç gelişmeler ile karşılaşacaksınız. Buna hazır olun.

Kısa süre içinde bu bilgi akışı sizi eğlendirmeye de başlayabilir. Ancak ne olursa olsun çok ani kararlar almamanızda yarar var. Bir oturup düşünün ve ortaya çıkan gerçekleri sindirmeye çalışın eğer son kararınız aynı ise hayatınızı değiştirin çünkü Güneş ile Merkür’ün cesaret veren enerjisi sizi sonradan pişman olacağınız ya da tereddüt edeceğiniz belli kararlar almaya zorlayabilir.

Güneş – Merkür karşılaşmasının etkilerinden bir diğeri de olgunlaşma ve ilerleme olacak. Öğrendiğiniz şeyler ve aldığınız bazı haberler çok daha olgun davranmanızı sağlayacak. Artık önünüze bakma kararı alabilirsiniz. Geçmişin yüklerinden kurtulacak ve biraz daha rahatlamış hissedeceksiniz. Aşk, kariyer, aile ve arkadaşlık ilişkilerinizde uzlaşma, anlaşma ve hatalardan ders almaya odaklanacaksınız.

Bu sürecin sonunda çok daha verimli olacağınız ve sağlam adımlarla ilerleyeceğiniz bir zaman dilimine giriş yapacaksınız. Aldığınız kararlar hem sizin hayatınızı hem de etrafınızdaki kişilerin hayatını büyük oranda etkileyebilir. Bu günlerde mantığınızı devreye sokmayı unutmayın ancak kalbinizin sesine de her zaman kulak verin. Bazı durumlarda duygular ve iç güdüler akıldan çok daha üstündür. Güneş – Merkür karşılaşmasının etkilerinin devam edeceği önümüzdeki birkaç günde bunu da sık sık kendimize hatırlatmamızda yarar var.