Güneş – Kuzey Düğüm Üçgeni

Bu hafta sonunda Yay burcundaki Güneş ile Aslan burcundaki Kuzey Düğüm arasında 16 derecelik bir üçgen açı oluşacak. Peki, Güneş – Kuzey Düğüm üçgeni bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Güneş ile Kuzey Düğüm arasında oluşacak üçgen açının hayatımızı çok ciddi ölçüde etkileyeceğini söylemekte yarar var. Kuzey Düğüm diye adlandırılan yıldız sisteminin yöneticisi gezegeni Güneş olduğundan bu üçgen açı hayatımızda büyük bir aydınlanma yaşamamıza neden olacak.

Güneş – Kuzey Düğüm üçgeni tüm burçları harekete geçirecek. Önümüzdeki günlerde içinizde artan enerji ile yaratıcılık gücünüz de zirve yapacak. Hayatın her alanında kendinizi bir şeyler üretirken bulacaksınız. Üretim sizi dinlendirecek ve içinizdeki fırtınaları dindirecek.

Güneş – Kuzey Düğüm üçgeninde Aslan ve Yay burçları baskın enerji olacağından bu süreçte öne çıkacak konuların eğitim, keşif, araştırma, yayıncılık, inançlar, din ve hayatın her alanında genişleme olacağını unutmamalısınız. Bu konu ile alanlarda tüm burçların şansı çok açık olacak, başarılı olma şansı da artacak.

Bu dönemde kendinizi daha fazla dinlemeye, sık sık kendinizle ilgili düşünmeye başlayacaksınız. İçinizdeki duyguları ve zihninizdeki düşüncelerin asıl sebeplerini keşfetmeye başladıkça bundan büyük zevk alacağınızı söylemek mümkün. İnsanın kendini dinlemesi hayatta daha az hata yapmasını sağlar, bunu unutmayın.

Önümüzdeki dönemde etkisini uzunca bir süre devam ettirecek olan Güneş – Kuzey Düğüm üçgeni olumsuz konulara da daha olgun yaklaşmanızı sağlayacak. İşinize, ailenize, sevdiklerinize ve hayatınızdaki her konuya daha büyük tutkuyla, sevgiyle yaklaşacak, kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz. Ruhsal ve manevi alanlar da daha çok ilginizi çekebilir.

Bu dönemde gizemli konular, sırlar ve rahatsız edici durumlara farklı bir perspektiften bakmayı öğreneceksiniz. Korkularınızı ve endişelerinizi kolaylıkla yok edebileceksiniz. Bu da hem özgüveninizi hem de kendinize olan inancınızı arttıracak. Önümüzdeki günleri iş görüşmeleri, yeni başlangıçlar ve keyifli aktiviteler için kullanabilirsiniz.

Güneş – Kuzey Düğüm üçgeni takıntılarınızın üstesinden gelmeniz için sizi cesaretlendirirken, başaramadığınız işler için de motive edecek. Güneş’in sıcak ve aydınlık enerjisi anlayamadığınız konular ve belirsizlikler ile ilgili aydınlanmanızı sağlayacak. Bu günler yoga, pilates, meditasyon gibi aktiviteler için de çok uygun.

Uzunca bir süredir üzerimizde dolaşan kar bulutların dağılmasını sağlayacak olan Güneş – Kuzey Düğüm üçgeni, Merkür gerilemesinin de kötü etkilerini silecek. Umutlarınızın artacağı, olumlu enerjinizin sık sık gülümsemenize neden olacağı bu süreci çok iyi değerlendirin ve yıl sonundan önce hayatınızdaki her şeyi rayına oturtun!