Güneş – Kuzey Düğüm Karşılaşması

Bu hafta sonunda Aslan burcundaki Güneş ile Kuzey Düğüm arasında 24 derecelik bir karşılaşma olacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki Güneş – Kuzey Düğüm karşılaşması bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Güneş – Kuzey Düğüm karşılaşmasının hem Aslan burcunda gerçekleşeceği için hem de gezegensel enerjileri bakımından bizi yola çıkmaya ya da bir hedefe kilitlenmeye davet ettiğini söylemek mümkün. Güneş ve Kuzey Düğüm bu hafta sonunda bir araya gelecek ve bize meydan okuyacak. Bu meydan okumayı kabul eder yolun sonuna kadar giderseniz yolunda sonunda sizi bir sürpriz bekliyor olacak.

Güneş – Kuzey Düğüm karşılaşmasının önemli özelliklerinden bir diğeri ise bize her zaman seçme şansımız olduğunu göstermesi. Bu dönemde önünüze çıkacak olan seçeneklerden birini tercih edecek ve kaderinizi ona göre yönlendireceksiniz. Peki zor yolu mu seçeceksiniz yoksa kolay yolu mu? Bu tamamen size kalmış.

Bu hafta sonunda Güneş ile Kuzey Düğüm karşılaşması yaşandığında Aslan burcunun da etkisi ile çok daha yaratıcı, girişimci ve cesur hissedeceksiniz. Kaderinizin sizin elinizde olduğunu hissedecek ve bu güçten beslenmeye başlayacaksınız. Güneş ışıklarının sizi olduğunuzdan çok daha parlak göstereceğini ve iyi hissettireceğini de unutmamalısınız. Nasıl yaşamak istediğinize kendiniz karar verdiğinizi unutmazsanız bu süreci bir dönüm noktası olarak da kullanabilirsiniz.

Önümüzdeki günlerde Güneş ile bir araya gelen Kuzey Düğüm hepimizin içindeki bir şeyleri tetikleyecek. Bu bir duygu, geçmiş bir anı, unutulamamış bir aşk olabilir. Ama bizi tetikleyen şeyin sonucunda o yoldan devam edip etmeme kararı daha önce de belirttiğimiz üzere bize kalmış. Yolun sonuna kadar gitmeye karar verirseniz yolun sonunda sizi bekleyen bir sürpriz olduğunu unutmayın yeter. Seçiminizi yapın ve neler olacağını kendiniz görün.

Bu hafta sonu arkadaş toplantıları, eski dostlarla bir araya gelme, eğlenceli aile buluşmaları, romantik yemekler ve iş fırsatları için oldukça uygun olacak. Aslan  burcunun enerjisi sizi bu süreçte asla yarı yolda bırakmayacak, bundan emin olabilirsiniz. Bu yüzden yakalayacağınız en ufak bir iş fırsatı size büyük getiriler sağlayacak. Çıkacağını romantik yemekte edeceğiniz en küçük bir tatlı söz partnerinizin size çok daha fazla aşık olmasınız sağlayacak. Ya da her zamanki gibi bir aile buluşması size hiç olmadığı kadar iyi gelecek.

Güneş ile Kuzey Düğüm karşılaşmasını spor ya da beslenme programı gibi konularda yeni başlangıçlar yapmak, fiziksel görüntünüzü değiştirmek, yeni gelir kaynakları bulmaya çalışmak ya da ikna etmek istediğiniz biri ile görüşmek için kullanabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç günün iyi değerlendirildiğinde çok olumlu sonuçları olacağını aklınızdan çıkartmayın.