Güneş ile Jüpiter Karşılaşması – Belirsizlikler Son Buluyor

Bu hafta sonunda Akrep burcundaki Güneş ile Jüpiter arasında 3 derecelik bir karşılaşma gerçekleşecek. Peki, Güneş  – Jüpiter karşılaşması bizi nasıl etkileyecek?

Çok kısa süre önce Akrep burcuna geçerek Akrep döngüsünü başlatan Güneş bu yeni dönem içerisinde ilk karşılaşmasını yaşayacak ve Jüpiter ile karşılaşacak. Güneş’in Jüpiter ile karşılaşması ile birlikte hayatımızdaki belli konu ve alanlardaki yoğunluğun artacağını söylemek mümkün.

Güneş – Jüpiter karşılaşmasının hayatımızı etkisi altına almasının ardından ya zevk aldığımız, hoşumuza giden bir konu ile ilgili daha fazla ilgilenmemiz gerekecek bu da bizi mutlu edecek ya da kafa karıştırıcı bir durum biraz daha can sıkıcı hale gelecek. Bu gezegensel karşılaşmada iyi ve kötü iki uç olduğunu unutmamalısınız. İyi ucu ya da kötü ucu çekmek sadece sizin elinizde.

Bu dönemde her seçiminiz, her aldığınız karar, duygularınız düşünceleriniz yani kısacası sizinle ilgili her şey sizi iyi ya da kötü bir sonuca götürecek. Ya iyiyi ya da kötüyü dibine kadar yaşayacaksınız. Güneş enerjisinin sıcaklığı ile hayatınız hız ve netlik kazanacak. Hızla sonuç almaya başlayacaksınız. Yavaş yavaş belirsizlik bulutları dağılıyor. Bu iyi haber.

Güneş – Jüpiter karşılaşmasının kötü görünen sonuçlarının bile hepimizi iyi yönde etkileyeceğini unutmamalıyız. Çünkü bu gezegensel karşılaşma bizi bir sonuca ulaştıracak. Belirsizlikler, soru işaretleri ve aylak aylak dolaşma bitiyor. Bekleme süresi sona erdi. Artık öyle ya da böyle ne olacağını anlayacak ve yol haritanızı çizeceksiniz.

Önümüzdeki günlerde bulutların ve gölgelerin de dağılacağını söylemekte yarar var. Ne ile uğraştığınızı tam anlamıyla görebildiğiniz için körlemesine yürümeniz de gerekmeyecek. Nereye bastığınızı çok daha iyi bileceksiniz. Pozitif enerjiyi seçerseniz bu sürecin sonunda yolunuz aydınlanacak, bunu unutmayın. Ancak negatif enerjiyi seçerseniz de sonunda ne yapmanız gerektiğini bir şekilde öğreneceksiniz.

Akrep burcundaki Güneş, Jüpiter ile el birliği yaparak bize ders vermeye geliyor. Nereye gitmemiz gerektiğini öğreneceğiz. Her zaman umut etmeniz gereken bir şeyler olduğunu hatırlayacaksınız. Gölgeler dağıldığında karamsarlığınız da dağılacak. Tahmin ettiğinizden çok daha güçlü olduğunuzu hissedeceksiniz.

Bu hafta bilgelik enerjisini hissettiğinizde gücün sırrını da keşfedeceksiniz. Sınırlarınızı daha iyi ölçecek ve belirlediğiniz yol haritasında ilerlemeye başlayacaksınız. İyimserliğiniz bu dönemde bazen sizi bile şaşırtacak. Kalbinizin derinliklerinde hissedeceğiniz olumlu duygular sizi sık sık gülümsetecek.

Bu günlerde hayatımıza girecek olan Akrep enerjisi aydınlığın ve sunulan kaynakların gücünü temsil eder, aynı zamanda da gizli bir yardımcının bize elini uzatması anlamına gelir. Bunları aklınızda bulundurun ve mutluluğu kabul etmeye hazır olun!