Güneş – Çiron Üçgeni

Bu hafta sonunda Yengeç burcundaki Güneş ile Balık burcunda geri hareket eden Çiron asteroidi arasında 28 derecelik bir üçgen açı oluşacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki Güneş – Çiron üçgeni hayatımızı nasıl etkileyecek?

Güneş – Çiron üçgeninin öncelikle yılın en önemli gezegensel karşılaşmalarından biri olduğunu söylemek mümkün. Çünkü bu dönemde Güneş Yengeç burcunda hareket ettiği ve Çiron asteroidi ise Balık burcunda geri hareket ettiği için yoğun bir gezegensel enerji ile karşı karşıya kalacağız.

Güneş ve Çiron arasında oluşacak üçgen kişisel sorunlarımızın, kaygılarımızın ve aynı zamanda da hayallerimizin ortaya çıkmasına neden olurken aynı zamanda da aklımıza gelen her şeyin dalgalar halinde büyüyerek ilerlemesini sağlayacak.

Bu süreçte hem dertlere açık olacağız hem de çok kolayca mutlu olabileceğiz. Aslında Güneş duygusal yoğunlukları temsil eden bir burçta ileri harekette ve Çiron da yine benzer özelliklere sahip bir su burcunda geri harekette olduğu için iki gezegen zıt enerjiler yayarak bize uçları yaşatacak da diyebiliriz.

Bu dönemde ailenizle daha fazla vakit geçirmek istemeniz ve ailevi konuları sık sık düşünmeniz mümkün. Ayrıca çocukluk anılarınız, çocukluğunuzda yaşadıklarınız ve çocukluğunuzdan gelen sorunlarınız ile sevinçleriniz de gündem maddeleriniz arasında olacak. Kişisel gelişim konularında ilerlemeye yatkın olacaksınız ve söylenilen ya da deneyimlediğiniz her şeyi de kişisel algılayacaksınız.

Güneş – Çiron üçgeninin hayatımıza etkilerinden bir diğeri de eski acılarımızı ve can sıkıntılarımızı ortaya çıkartarak bizi güçlendirecek olması. Bu gezegensel karşılaşma daha önce de belirttiğimiz üzere diğerlerinden oldukça farklı bir etkiye sahip olduğu için bir yandan hüzünlü hissetsek bile bu sürecin sonunda çok daha güçleneceğiz. Ayrıca önümüzdeki günlerde hepimizin kendiyle gurur duyacağı şeyler yaşayacağını söylemek mümkün.

Bu hafta geçmişten getirilen yükleri atmak için de oldukça uygun bir zaman dilimi olacak. Artık geçmişin hayaletlerinden ve yüklerinden kurtulup gelecek için hazırlanma zamanı geldi. Amaçlarınızı düşünmeli ve yaratıcı enerjinizi kullanmalısınız. Bu sayede gelecek planlarınız için çok daha sağlam adımlar atmaya da başlayabilirsiniz.

Bu dönemde ayrıca sosyal ilişkilerinizin yavaşlaması ve biraz daha kendi içinize dönmeniz mümkün. İletişim gücünüzü kendinizle ilgili işler için harcamak isteyebilirsiniz. Uzun süredir oldukça hızlı akan zamanın yavaşladığını ve yolun kendi içinize doğru gitmeye başladığını hissedebilirsiniz. Eğer bu dönemi Çiron’un yardımıyla arınmak için kullanırsanız bu sürecin sonunda Güneş ışıkları gibi pırıl pırıl parlayacağınızdan emin olabilirsiniz.