Büyük Su Üçgeni

Bu hafta sonunda Yengeç burcundaki Dolunay, Akrep burcundaki Mars ve Balık burcundaki Neptün arasında Büyük Su Üçgeni oluşuyor. Peki, Büyük Su Üçgeni hayatımızı nasıl etkileyecek?

1 Ocak’ta gerçekleşen Yengeç Dolunay’ı hayatımızı etkilemeye devam ederken Akrep burcundaki Mars ve Balık burcundaki Neptün ile birlikte bu üç gezegen “Grand Water Trine” yani Büyük Su Üçgenini oluşturacaklar.

Büyük Su Üçgeni en önemli ve etkileyici gezegensel olaylardan biri diyebiliriz. En yoğun enerjiye sahip üç gezegen de bir Su burcunda geçiş yaparak üçgen açı oluşturduğunda buna Büyük Su Üçgeni denir ve Büyük Su Üçgeni genellikle hayatımıza sevgi, şefkat, duygusallık, anne, çocuk ve aile gibi kavramları sokar.

Büyük Su Üçgeninin çok yoğun bir biçimde etkili olacağı önümüzdeki dönemde duygusallığımız tavan yapacak. Sık sık gözyaşlarına boğulmanız ve sevgi, güvende hissetme gibi temel ihtiyaçlarınızın iyice artması mümkün. Büyük Su Üçgeninin her zaman tüm duyguları bir araya getirdiğini ve hayatımızı duygularımızın yönetmeye başlayacağını söylemekte yarar var.

Bu dönemde duygularınız öyle yoğunlaşacak ki bazılarını daha fazla gülerek ya da ağlayarak dışarı atarken bazılarını ise içinize hapsedeceksiniz. Bu konuda çok dikkatli olmalısınız çünkü duygularınızı içinize atmanız ilerleyen dönemlerde sağlık sorunlarına neden olabilir. Duygularınızı güvendiğiniz kişilerle paylaşmaya çalışabilir ve kendinizi rahatlatmak için sevdiğiniz etkinliklerle ilgilenebilirsiniz.

Büyük Su Üçgeni ayrıca kuralların, otoritenin ve düzenin biraz daha ortaya çıkmasına da neden olur çünkü bu süreçte duygusallaşan insanlar zayıflayabilirler, zayıf anlarında onları kolayca bastıracak olan otorite ise hemen işleri ele alır. Bu günlerde sizin zayıf noktanızı bulup size kötülük yapmaya ya da sizi bastırmaya çalışan insanlara karşı çok daha dikkatli olmanızda fayda olacaktır.

Bu hafta içinde tüm burçlar sık sık annelerini, babalarını, aile üyelerini ve sevdiklerini düşünebilirler. Büyük Su Üçgeni aile üyelerine olduğu gibi aşık olunan kişilere karşı da sevginin yoğunlaşmasına neden olur. İlişkisi olanların ilişkisinin sınanacağını ama başarılı olanların çok daha sağlam bir ilişkiye sahip olacağını söyleyebiliriz. İlişkisi olmayanların ise yanlış kişiye aşık olma konusunda dikkatli olmaları gerekli.

Büyük Su Üçgeni dönemi ayrıca çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerin çocuk sahibi olması, evlenmek veya nişanlanmak isteyenlerin aile kurmak için bir adım atması ya da kendini serbest bırakıp biraz rahatlamak isteyenlerin rahat bir nefes alması için uygun olacak. Bu süreçte her şeyi fazla dert etmemeye çalışın ve bırakın duygularınız olması gerektiği gibi açığa çıksın.