Burçlara Göre Hediye – Bölüm 2

Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız burçlara göre hediye seçim rehberimizin 2. bölümü ile karşınızdayız.

  • Aslan

Klas olan hediyelere düşkün olan Aslan burçlarına alacağınız hediyeyi yaldızlı bir kâğıda sarmak hiç de fena olmaz. Çünkü onlar havalı ve bir o kadar da gösterişli şeylere bayılırlar. Altın ya da altından yapılan her hediye onları etkilemeye yeter de artar bile. Değerli anahtarlıklar, kemerler, spor çantalar, güneş gözlükleri, kaliteli kokular ve parfümler, altın kaplama süs eşyaları, mücevher kutusu Aslan burcu için tercih edebileceğiniz ideal hediyeler. Canlı ve sıcak renklerden hoşlanırlar.

  • Başak

Son derece titiz olan Başak burçları için hediye kullanışlı ve değerli olmalıdır. Hediye çeklerine de hayır demezler. Giyimde sade olanları, ancak fiyatı yüksek olanları tercih ederler. İpek eşarplar, şapkalar, terlikler, gece ayakkabılarını beğenirler. Koyu renge sahip kravat, gömlek, süveter ve mavi kazak ilgilerini çekebilir. Başak burcuna hediyeler ise; boya takımları, antika kilim ve halılar, kullanışlı çantalar, balkon bitkileri.

  • Terazi

Egzotik ve antik eşyalar, Venüs yıldızının anlayışı ve güzelliği olan Terazi burçlarını mutlu edebilir. Gümüş küçük biblolar, Çin porselenler, antika vazolar, fildişi bibloları ideal hediyeler olabilir. Deri, saten, suni ipek giysiler de tam onlara göredir. Şık bir sürmen, çakmak, Fransız şampanyası hoşlarına gidebilir.

  • Akrep

Gizemli Akrep burçlarına hediye almak gerçekten zordur. Kişisel ilgilerini ve meraklarını ciddi anlamda araştırmalısınız. Mücevherlerden hoşlanırlar. Kırmızı güllerden bir demet, ateş çiçeği ya da kırmızı karanfiller sunabilirsiniz. Akrep kadınlarının ilgisini ise genelde siyah inci kolyeler çeker. Siyah ve kırmızı renkler ağırlıklı olmak üzere; iç çamaşırları, gece elbiseleri ve eşarplardan da hoşlanırlar. Doğaüstü konularla alakalı kitap da hediye edebilirsiniz.