Boğa Döngüsünün Başlangıcı

Boğa döngüsünün başlangıcı ile bir toprak burcu olan Boğa’nın etkileri altına giriyoruz. Bu da genel anlamda ayaklarımızın yere sağlam basacağı ve daha motive çalışabileceğimiz bir döneme girdiğimiz anlamına geliyor. Boğa döngüsü baharın gevşetici uyuşukluk etkisini üzerimizden atıp içimizin coşkuyla dolmasını sağlayacak.

Boğa döngüsü genellikle sahip olduklarımızla ilgili bizi daha fazla etkiler. Yine toprak burcu olmasının etkisiyle Boğa daha çok somut verilerle ve materyallerle ilgilenir. Ruhsal anlamda ise başarılarımızın bizi daha fazla etkilemesini sağlayacağından motivasyon enerjisini arttırır. Boğa döngüsünde gücümüzü bildiklerimizden, başardıklarımızdan ve ilerleme kaydettiğimiz anlardan alacağız. Artık umursamazlık ya da bıkkınlık yerini motivasyon enerjisine bırakacak.

Boğa ve yükselen Boğaların bu dönemde çok daha verimli bir dönem geçireceğiniz ve daha fazla ilerleme kaydedeceklerini söylemekte yarar var ancak diğer tüm burçlar da aynı şekilde güçlü olacakları bir zaman dilimine giriyorlar. “Ben bunu başarabilirim” cümlesini zihnimizde bu dönemde çok duyacağız. Beden sağlığımız, gelirlerimiz ve özgüvenimiz konusunda ilerleme kaydedeceğiz. Aynı zamanda Boğa burcu Venüs gezegeninin yönettiği bir burç olduğu için güzellik ve gelişme hayatımızda çok daha önemli hale gelecek.

Bu dönemde ilerleme kaydettiğiniz konular ileriki zamanlarda da hayatınızın odak noktası haline gelecek ancak tam tersi başarılı olamadığımız alanlarda artık daha fazla çaba harcamayacağız. İçimizdeki gelişme duygusunu bastırmak mümkün değil bu da kendimizi çok yorsak bile daha fazla çalışıp üretime devam edeceğimiz anlamına geliyor. Boğa döngüsünde ayakları yere basan, sağlam kararlar almanızda ve riske girmemenizde yarar var. Boğa döngüsü değişim korkusunu beraberinde getireceği için bu dönemde devamlılık esas olacak.
Boğa döngüsünde sahip olduklarınızı ve üretiminizi arttırabilir, kariyerinizde ya da sosyal hayatınızda ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu dönemde sadece hayatta kalmaya çalışmayın, daha fazlasını isteyin çünkü ne isterseniz elde edeceksiniz. İlerledikçe daha çok memnun olacak, tatmin duygusunu tadacak ve kendinizi fiziksel olarak da güzel hissedeceksiniz.

Boğa döngüsünde zayıf noktalarınızın da daha fazla ortaya çıkacağını belirtmekte yarar var. Korkularınızı bir kenara bırakmalı ve mesleğinizde nasıl ilerleme kaydedebilirsiniz, nasıl daha sağlıklı olabilirsiniz ve her anlamda nasıl bir kaya gibi sağlam hale gelebilirsiniz onu düşünün. Basit sorular sorarsanız cevaplarını mutlaka alır ve hedeflerinize hızla ulaşabilirsiniz.