Başak – Kariyer ve Maddi Konular

Yılbaşından bu yana kariyeriniz ile ilgili arayışlarınız ve beklentileriniz devam ediyor. Süreçler beklentinizden oldukça yavaş ilerliyor olabilir. Aileniz ile ilgili sorumluluklarınız artmış ve kendinizi yorulmuş hissediyor olabilirsiniz. Beklentileriniz oldukça yavaş neticelendiği için de hayal kırıklığı hissine kapılmış olabilirsiniz. Fakat karar vermekte erken davranmamanızı öneririz. Eylül ayı itibari ile değişimlere başlayacağınızı söyleyebiliriz. İş ve kariyer konusunda değişiklikler, bitişler, yeni başlangıçlar sizi bekliyor.

 

Aralık ayına kadar yeni başlangıçlar için atacağınız önemli adımlar atacak ve 2018 yılı için doğru başlangıçların tohumlarını geçtiğiniz yollara sermiş olacaksınız. Özellikle Temmuz ve Ağustos aylarındaki duygusal kararlarınızı sizi ileriye gitmek konusunda engellemiş olabilir.

 

Mantığı ile hareket eden başak burçlarını bu yıl neredeyse hiç göremedik. Aksine duygusal tepkileriniz ve reaksiyonlarınız sebebi ile iş ve para konusunda beklediğiniz gelir ve fırsatlardan uzak kalmış olabilirsiniz yılın son aylarında tüm bilgi ve deneyiminizi bir arada toplayıp harekete geçeceksiniz. Aklınızın size ve atılımlarınıza yön vereceği günler Eylül ayının başlaması ile başladı diyebiliriz.

 

20 Eylül sonrasında önemli iş teklifleri ve atılımlarda bulunabilirsiniz ancak kazançlı döneminiz Aralık ayı sonrasında başlayabilir. Umutsuzluğa kapılmak ya da boş vermek için doğru bir zaman diliminde değilsiniz. Yıl boyunca üşengeçlik ve umutsuzluk kotanızı doldurduğunuz söyleyebiliriz.

 

Harekete geçme kararı almanız ile beraber kazançlı bir döngünün kapılarını ağır ağır da olsa açacağınızı söylemeden edemeyeceğiz. Yakın çevreniz ile yeni iş bağlantıları, yatırımlar ve değerlendirmeye değer fırsatlar için 9 Aralık doğru tarih. Bol kazançlı, bereketli ve mutlu günler sizin olsun.