Başak Burcunda Yeni Ay

Bu hafta sonunda Başak burcunda 27 derecelik bir Yeni Ay gerçekleşecek ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki, Başak burcunda Yeni Ay hayatımızda neleri değiştirecek?

Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte Başak döneminin sonuna doğru yaklaşmakta olduğumuzu söyleyebiliriz. Ancak her ne kadar Başak döneminin sonunun habercisi olsa da aynı zamanda Başak burcunda Yeni Ay Dönemi en yoğun Başak etkisinin hissedileceği zaman dilimi olacak.

Başak burcunda Yeni Ay eksiklikleri, hataları, geçmişten gelen problemleri ve büyük ya da küçük bu tür her türlü problemin çözümü için verilecek mücadeleyi simgeliyor. Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın etkisi önümüzdeki günlerde de devam edecek ve bize hayatımızdaki eksik yönleri fazlasıyla gösterecek.

Bu dönemde hayatınızda pek yenilik, gelişme ya da ilerleme olması mümkün. Ancak tüm bu hareketliliğin sebebinin hatalar, sorunlar ya da eksikler olduğunu unutmamalısınız. Bu yüzden Başak burcunda Yeni Ay’ın bizi iki aşamalı bir sürece yönlendireceğini ifade edebiliriz. Bu süreç önce bir sorunun ortaya çıkması sonra da sorunun kalıcı olarak ortadan kaldırılması için verilen mücadelede değişen hayatları simgeliyor olacak.

Yeni Ay döneminde vereceğiniz mücadelede aslında yapmanız gerekenin kabullenmek olduğunu aklınızdan çıkartmamalısınız çünkü baskın burç Başak olduğundan her zaman mükemmel çözümü arayacaksınız. Bu da saplandığınız bataklığın içine gömülmenize neden olacak. Ancak tam tersi yerinizde sabit kalır kabullenmeyi öğrenirseniz çözümün kendiliğinden geldiğini göreceksiniz. İşte tam bu noktada da değişim, iyileşme ve ilerleme dönemine giriş yapacaksınız.

Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay dönemi oldukça karmaşık ve bir o kadar da etkili zamanlardan birini yaşatacak. Her zaman daha iyiye yönelen Başak enerjisi sizi kusursuzluk mücadelesine sokarken içinizde yaşayacağınız olgunlaşma ve kabullenme süreci ile birlikte belki de bu dönemin sonunda bambaşka bir insan olacaksınız.

Önümüzdeki günlerde Başak enerjisinin etkisi ile sürekli bir şeylerin eksik olduğu, bir şeyleri unuttuğunuz ya da bir yerde hata yaptığınız hissine kapılmanız mümkün. Ancak hayatta kusursuzluk diye bir şey olmadığını unutmamalı ve bu yanılgıya düşüp ne kendinizi ne de etrafınızdaki kişileri yıpratmamalısınız.

Yeni Ay döneminde ayrıca beklenmedik karşılaşmalar, şaşırtıcı tesadüfler sizi bekliyor olacak. Bu süreç boyunca “her iyiliğin içinden bir kötülük, her kötülüğün içinden bir iyilik çıkar” sözünü sık sık işitebilir ya da hatırlayabilirsiniz.

Aynı zamanda farklı olayların tetiklenmesine neden olacak ve etkisi dalga dalga yayılacak olan Başak enerjisine izin verirseniz olgunlaşacaksınız. Ancak bu süreçte başınızın dikine giderseniz yara almanız ya da üzülmeniz mümkün bu yüzden mümkün mertebe anlayışlı, kabullenici ve olumlu olmaya özen göstermeniz gerekiyor, bunu unutmayın.