Başak Burcu  – Aşk ve İlişkiler

Satürn gezegeninin Yay burcundaki hareketi yıl sonuna kadar devam ediyor. Bu hareket Başak burçlarını sorumluluk almaları konusunda zorlayıcı bir etki altına alabilir. İlişkilerde denge kuramama, bir türlü karara bağlayamama sorunları yılın ilk yarısında yoğun bir şekilde baş gösterdi sizin için ancak Eylül ayı ile beraber hassasiyet düzeyinizde artış söz konusu olacak. Eylül ayının ilk haftasında dünyaya gelen Başak burçları için ilişkilerde karar alamama, sürdürülebilirlik konusundaki sürünceme ve karmaşalar varlığını sürdürmeye devam ediyor. İlişkiden beklenti düzeyinizi sorguladığınız bir dönem içerisindesiniz. Burcun ilk çeyreğinde doğanlar, bir diğer ifade ile Ağustos ayının son haftası dünyaya gelen Başak burçları için 26 Ağustos tarihi ile beraber ilişki konusundaki karmaşaları sonlandırma, ılımlı bakış açısı geliştirme, hatta gönülde noktalanamayan adının başına eski sıfatı getirmekte zorlanılan bir ilişkinin tohumları yeniden atılmış olabilir. Şayet bu cesareti kendinizde bulup harekete geçemediyseniz, tüm Başak burçlarını aşk konusunda etki altına alacak olan 7 Kasım tarihinde kararlı davranabilir ve ilişkiye başlayabilirsiniz.

Kasım ayının ilk haftasını atlatmanız ile beraber ilişkisi olanların ilişkisinin kuvvetlendiği, ilişkisi olmayanların ise ayaklarının yerden kesildiği bir dönem başlıyor. Başak burcunun temkinli, sağlamcı halleri Kasım ayından itibaren akışına bırakma eğilimi ile yer değiştiriyor. Zihninizdeki soru işaretleri, “acaba”lar son buluyor. Ne kadar önemsendiğiniz ile ilgilenmek yerine ne kadar ait hissettiğinizi kendi içinizde belirlediğiniz ve keyifli günlerin temelini attığınız ilişkiler bazında sağlıklı bir süreç sizi bekliyor. İyi haberleri önden verdik fakat dikkat etmeniz gereken tarih aralığına da dikkat çekmek isteriz. Eylül ayından 22 Ekim tarihine kadar hararetli tartışmalar, can sıkıcı sürtüşmeler yaşayabilirsiniz, soğukkanlı olmaya çalışmanız hatta mümkün ise sükûnetinizi korumanızı öneririz. Aksi halde gelecek güzel günlerde zihinlerde pürüzlere sebep olabilirsiniz.

Tutulmaların etkisi ile geçmişi sorgulama, sık sık kendinizi yargılama eğilimi içerisinde olabilir, hem kendinize hem de anılarınıza saygıda sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Önerimiz sorgulamak yerine olduğu gibi kabul edip, geçmişi ve sevdiklerinizi affetmeyi başarmanız yönünde. Kendinizi ve sevdiklerinizi affettiğinizde daha keyifli ve mutlu olacağınızı hatırlatmadan edemeyeceğiz. Mutlu günler sizinle olsun.