Akrep Burcunda Yeni Ay

17 Kasım’ı 18 Kasım’a bağlayan gece Akrep burcunda 26 derecelik bir Yeni Ay gerçekleşecek. Peki, Akrep burcunda Yeni Ay hayatımızı nasıl etkileyecek?

Akrep döneminin sonuna doğru yaklaşırken Akrep burcuna geçiş yapan tüm gezegenlerin ardından Akrep burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek ve hayatımızdaki Akrep enerjisi tavan yapacak diyebiliriz.

Akrep enerjisinin tüm hayatımızı kaplaması ile birlikte yeni başlangıçlar için bir anda hazır hale geleceğiz ve hayatımızda yeni bir sayfa açmak için sabırsızlanmaya başlayacağız. Yeni işler, aşklar, ilişkiler, ev alım satımları, eğitim planları ve dahası her türlü yenilik bizi hızla kendine çekecek. Tüm farklı etkinlikler ve aktivitelere gözünüz kapalı dalarken tüm benliğinizi hiç düşünmeden vereceksiniz.

Bu dönem, Akrep enerjisinin etkisi ile çılgınlıklar dönemi olacak. Çok heyecanlı, hızlı, yoğun ve bir o kadar da eğlenceli günlere hazır olun. Monotonluklar, sıkıcı düzenler ve yorulduğunuz günlük rutinler son buluyor. Akrep enerjisi tüm benliğinizi ele geçirdiğinde yapabileceğiniz tek şey oradan oraya savrulmak olacak.

Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay bize aynı zamanda geçmişten gelen korkularımızı ve tereddütlerimizi de hatırlatacak. Akrep burcunun en önemli özelliklerinden birinin endişelerini ve problemlerini eğlenceli hayatında saklamaya çalışmak olduğunu unutmamalısınız çünkü önümüzdeki günlerde hepimiz olumsuz enerjileri kafa dağıtarak atmaya meyilli olacağız.

Monotonluktan sıkılanlar için çok güzel ve keyifli geçecek olan Akrep Yeni Ay dönemi işe yoğunlaşmak isteyenleri biraz zorlayabilir. Ayrıca geçmişten gelen hislere çok fazla takılırsanız geleceğe yönelememe ihtimaliniz var bunu aklınızdan çıkartmayın. Her zaman ileri bakın ve Akrep dönemini bugüne kadar yapmak isteyip de yapamadıklarınız için kullanın.

Bu hafta içinde Akrep enerjisi Yeni Ay enerjisi ile birleştiğinde bilinçli bir şekilde değil de içgüdüsel bir şekilde hareket etmeye başlayacağınızı da söylemek mümkün. Duygularınız da mantığınız da işin içinden çıkarken sadece ilkel benliğinizin size fısıldadıklarını yapacaksınız. İçgüdülerinize güveniyorsanız bu dönemde çok başarılı olabilir, cesaret edemediklerinizi yapıp atılım yapabilirsiniz. Ancak içgüdülerinizi doğru kullanmayı öğrenmeniz gerekli.

Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay bizi bir sonraki Dolunay’a kadar yoğun bir biçimde etkisi altında tutacak. Öfke, yönlendirmeler, güç savaşları, düşmanca tavırlar ve ani tepkilere açık olacaksınız. Bu kavramlara dikkat etmenizde yarar var. Yeni başlangıçların size vereceği sınırsız gücü doğru yönlendirirseniz hayatınıza sıfırdan bile başlayabilirsiniz. Ay enerjisi size istediklerinizi elde etme şansı verecek.

Bu dönemde sorunlarla nasıl baş edeceğinizi merak ediyorsanız. Anahtar kelime farkındalık olacak. Bilinçsizce ve arkasını düşünmeden yapılan hareketler sonrasına pişmanlık getirir. Yıkıcı olmak yerine yapıcı olmayı tercih eder ve konuşmadan önce birkaç kez düşünürseniz bu günleri kolayca atlatabilir, hiç olmadığı kadar eğlenebilirsiniz. Sadece kendinize ve etrafınızdakilere karşı dürüst olun yeter. Değişmeye, zincirlerinizi kırmaya ve ilerlemeye hazır olun.