31 Temmuz Haftası – Haftalık Burçlar

Koç

Bu hafta Koçların odak noktası aile bağları ve sevgi olacak. Bu dönemde kendinizi sık sık geçmişi düşünürken ve sevdiklerinizle ilgili anılarınızı hatırlarken bulacaksınız. Duygusal olarak biraz daha hassas olmanız olası. Keyifli bir zaman dilimine gireceğiniz bu süreçte insan ilişkileriniz gelişecek, yaşadığınız deneyimlere daha sevecen yaklaşacak ve pozitif düşüneceksiniz.

 

Boğa

Bu hafta Boğaların odak noktası farkındalık ve kişisel gelişim olacak. Belki de hayatınızın önemli dönüm noktalarından birine gelmiş bulunuyorsunuz. Bu dönemde sizi çok etkileyecek ve geleceğinizi değiştirecek olaylar yaşayacak, deneyimler edineceksiniz. Farkındalığınızın artacağı bu dönemde manevi değerler, aile, sevgi ve bağlılık sizin için daha önemli olacak.

 

İkizler

Bu hafta İkizlerin odak noktası özgüven ve inanç kavramları olacak. Hem kendinize olan inancınızın hem de başkalarına olan sadakatinizin sınanacağı bir zaman dilimine girmiş bulunuyorsunuz. Bu dönemde seçimleriniz doğrultusunda özgüveniniz de artacak. Doğru seçimler yapmaya dikkat etmelisiniz. Fazla para harcamamanızda da yarar olacaktır.

 

Yengeç

Bu hafta Yengeçlerin odak noktası güven arayışı olacak. Kendinizi güvende hissetmek istediğiniz ve hisse ulaşmak için uğraşacağınız bir zaman dilimine girmiş bulunuyorsunuz. Güven arayışınızın yanlış yerlerde olmamasına özen gösterin. Güvende hissetmek için başkalarına bağlı olmadığınızı unutmayın. Kendinize inanın ve içsel huzuru yakalamaya çalışın.

 

Aslan

Bu hafta Aslanların odak noktası yeni iş arayışları, kariyer planları ve mesleki gelişim olacak. Oldukça yoğun olacağını bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Bu süreçte yeni bir iş aramanız, çalıştığınız işte terfi almanız ya da işten çıkmayı düşünmeniz mümkün. Kariyer planlarınız yeni bir boyut kazanacak. Bu dönemde kendinize ve ailenize de vakit ayırmayı unutmayın.

 

Başak

Bu hafta Başakların odak noktası yakın arkadaşlıklar, sosyal aktiviteler ve yenilikler olacak. Farklı kişilerle tanışacağınız bu dönemde sosyal hayatınız oldukça yoğun olacak. Sık sık yakın arkadaşlarınızla bulaşacak ve eğleneceksiniz. Arkadaşlıklarınızın değerini anlayacağınız bu zaman diliminde güvendiğiniz insanlarla daha fazla vakit geçirin ve eğlenmeye bakın.

 

Terazi

Bu hafta Terazilerin odak noktası kendi potansiyelleri ve yetenekleri olacak. Bu dönemde sizi yenilikler ve değişim bekliyor. Bu değişim özellikle kendi potansiyeliniz, yetenekleriniz ve motivasyonunuzla ilgili. Yapmak istediğiniz iş ile ilgili fikirleriniz değişebilir. Kendi yeteneklerinizi fark edeceksiniz. Olumlu anlamda oldukça farklı bir süreç sizi bekliyor.

 

Akrep

Bu hafta Akreplerin odak noktası eğitim, resmi işler, uzak ülkelere seyahat ve romantik ilişkiler olacak. Eğer halletmeniz gereken resmi işler barsa bu dönemde onları halletmeye bakın. Yeni bir eğitime başlamanız mümkün. Uzak bir yere tatile ya da iş gezisine gidebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde ilişkiniz varsa olumlu gelişmeler olacak yoksa da yeni bir aşka yelken açacaksınız.

 

Yay

Bu hafta Yayların odak noktası kendi duyguları olacak. Bu dönemde mantığınızın devreden çıkacağını söyleyebiliriz. Her türlü duygunuz daha önce hiç olmadığı kadar yoğun olacak. Kendinizi daha hassas hissedebilir, sık sık duygulanabilirsiniz. Etrafınızda size destek olan kişileri gördüğünüzde ne kadar şanslı olduğunuzu anlayacaksınız ve iyi hissedeceksiniz.

 

 

Oğlak

Bu hafta Oğlakların odak noktası motivasyon ve girişimcilik olacak. Eğer girişimcilik ile ilgili bir iş yapmayı düşünüyorsanız, kendi işinizi kurmak gibi bir niyetiniz varsa ya da hobinizden para kazanmak istiyorsanız şimdi tam zamanı. Oldukça atak, ikna edici ve yaratıcı olacaksınız. Bu da motivasyonunuzu arttıracak ve başarıyı yakalayacaksınız. Heyecan verici bir sürece girdiniz.

 

Kova

Bu hafta Kovaların odak noktası sağlık, günlük rutin ve kişisel zaman kavramları olacak. Sağlığınıza çok daha fazla dikkat etmeniz gereken bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Günlük rutininiz yoğunlaşacak ve sizi biraz bunaltacak. Bunaldığınız zamanlarda kendinize kişisel zaman ayırmayı unutmayın. Yeni bir hobi edinin, el işine başlayın ya da bir spor programına yazılın.

 

Balık

Bu hafta Balıkların odak noktası yaratıcılık ve iyilik kavramları olacak. Yaratıcılık gerektiren işlerde çalışan ya da evde yaratıcı olmayı seven biriyseniz bu hafta sizin için çok olumlu geçecek. Bu dönemde ayrıca sık sık etrafınızdaki kişilere küçük iyilikler yapacaksınız. Bu sizi de çok mutlu edecek. Eski alışkanlıklarınızı da anmak isteyeceğini bu süreç keyifli olacak.