29 Mayıs Haftası – Haftalık Burçlar

Koç

Bu hafta Koçların odak noktası resmi konular ve önemli kararlar olacak. Bu hafta resmi başvurular, belgeler ya da işler gibi konular gündeminizi meşgul edecek. Ayrıca hem iş hem de sosyal hayatınızda önemli kararlar almanız gerekecek. Bu dönemde işlerinizin yolunda gideceğini söylemekte yarar var çünkü şans yanınızda, bu haftayı iyi değerlendirin.

 

Boğa

Bu hafta Boğaların odak noktası gelir kaynakları, tasarruf, para biriktirme ve yatırımlar olacak. Bu dönemde seyahat, dünya turu ya da eğitim programı gibi farklı planlarınız için birikim yapmaya karar vermeniz olası. İletişim konularıyla ilgili oldukça verimli geçireceğiniz bu zaman diliminde iş toplantılarında, görüşmelerinde ya da sosyal ilişkilerinizde başarılı olacaksınız.

 

İkizler

Bu hafta İkizlerin odak noktası motivasyon ve sorumluluklar olacak. Her zamankinden fazla sorumluluk alacağınız bu dönemde motivasyonunuz oldukça yüksek olacağından her zaman harekete geçecek ve sorumluluklarınızı başarıyla yerine getireceksiniz. Fazlasıyla çalışacağını bu zaman diliminin sonunda emeklerinizin karşılığını alacağınızdan emin olabilirsiniz.

 

Yengeç

Bu hafta Yengeçlerin odak noktası sağlık, günlük rutin ve iş ile ilgili projeler olacak. Baharın gelmesi ile sağlık sorunlarınızın tamamen biteceğini söylemek mümkün. Ayrıca günlük rutininiz de havanın ısınmasıyla çok daha keyifli hale gelecek. İş ile ilgili yapmanız gereken projelerde yaratıcı enerjiniz ile verimli üretimler yapacağınız bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz.

 

Aslan

Bu hafta Aslanların odak noktası arkadaşlık ilişkileri, fiziksel görünüş ve grup aktiviteleri olacak. Sık sık grup aktivitelerine katılacağınız ve sosyalleşeceğiniz bu dönemde arkadaşlık ilişkilerinizin sizin için sandığınızdan çok daha önemli olduğunu göreceksiniz. Bu hafta yeni dostlar edineceksiniz. Ayrıca dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapmak istemeniz de olası.

 

Başak

Bu hafta Başakların odak noktası ev ve aile ile ilgili sorumluluklar olacak. Ailenizle daha fazla vakit geçireceğiniz bu dönemde aile üyelerinizle ilgilenecek ve onların gönlünü hoş tutmaya çalışacaksınız. Bunun aynı zamana sizi de mutlu edeceğini ve iyi hissettireceğiniz söylemek mümkün. Ayrıca evinizin içinde yapacağınız değişiklikler de size fazlasıyla keyif verecek.

 

Terazi

Bu hafta Terazilerin odak noktası fırsatlar, ilerleme ve mutlu sonuçlar olacak. Bu dönemde önünüze çıkacak fırsatların sizin için çok önemli olacağını söylemekte yarar var. Bu fırsatları değerlendirdiğinizde hayatınızın pek çok alanında ilerleme kaydedeceksiniz ve kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Bu döneminde sonunda elde ettikleriniz sizi mutlu edecek.

 

Akrep

Bu hafta Akreplerin odak noktası ödenmesi gereken borçlar, rahatlama ve duygu yoğunlukları olacak. Bu dönemde uzun süredir ödenmesi gereken borçlarınızı kapatmanızla birlikte üzerinizden bir yük kalkmış gibi hissedeceksiniz ve rahatlayacaksınız. Ayrıca bu hafta duygularınız çok daha yoğun ve hassas olacak, altıncı hissiniz de artacak.

 

Yay

Bu hafta Yayların odak noktası sosyal, aşk ve iş ilişkileri olacak. Sosyal ilişkilerinizin yoğunlaşacağı bu dönemde partneri olmayan Yaylar aşkı bulacak, partneri olan Yaylar ise ilişkilerinde daha fazla mutlu olacaklar. İş konularında da şansın yanınızda olacağı bu dönem maaşınıza zam gelmesi, terfi almanız ya da başarılı bir üretim yapmanız için çok uygun.

 

 

Oğlak

Bu hafta Oğlakların odak noktası sağlık ve iş rutinleri olacak. Sağlığınıza biraz daha fazla özen göstermeniz gereken bu dönemde yeni bir diyet ve spor programına başlamanız olası. İş rutinlerinizin yoğunlaşması ile sağlığınıza özen göstermeyi bırakmamalı ve tam tersine boş zamanlarınızda sık sık spor yaparak kendinize daha iyi bakmalısınız, unutmayın.

 

Kova

Bu hafta Kovaların odak noktası yoğun duygular, alınan riskler ve sürprizler olacak. Bu dönemde duygularınızın bir hayli yoğunlaşacağını ve aşkı arıyorsanız aşkın kapınızı çalacağını söylemek mümkün. İlişkisi olan Kovalar için de aşkları yoğunlaşacak diyebiliriz. Aldığınız risklerin başarıya ulaştığını gördüğünüzde çok sevineceksiniz. Sürprizlere hazır olun.

 

Balık

Bu hafta Balıkların odak noktası aile, yenilikler ve kariyer olacak. Kariyerinizle ilgili aldığınız fazla sorumlulukların sizi bunaltacağını söylemek mümkün ama bu işlerin sonunda çok mutlu olacağınızı unutmamalısınız. Ailenizle daha fazla vakit geçireceğiniz bu dönemde ayrıca yeniliklere açık olacaksınız. Bu dönemde yeni gelir kaynakları elde etmeniz de mümkün.