26 Haziran Haftası – Haftalık Burçlar

Koç

Bu hafta Koçların odak noktası aile, ev ve kariyerleri olacak. Duygularınızın yoğunlaşacağı ve çok daha heyecanlı olacağınız bu dönemde ailenizle geçirdiğiniz vakitten daha fazla keyif alacaksınız. Ayrıca evinizde tamirat yaptırmanız, eşyalarınızı değiştirmeniz ya da evinizden taşınmayı düşünmeniz olası. Kariyer konusunda da çok şanslı olacaksınız.

 

Boğa

Bu hafta Boğaların odak noktası sosyal ilişkilerde ve kariyer konusunda olumlu gelişmeler olacak. İsteklerinizi, hayallerinizi ve duygularınızı etrafınızdaki kişilere çok daha rahat bir şekilde ifade edeceğiniz bu dönemde sevdiklerinizle olan bağınız güçlenecek. Ayrıca kariyerinize farklı bir yön verecek olumlu sürprizler de sizi bekliyor olacak.

 

İkizler

Bu hafta İkizlerin odak noktası ekonomik anlamda ilerleme ve gelecek planları olacak. Gelirlerinizin artması ve ekonomik sıkıntıların hallolması ile önünüzde yeni bir yol açılacağını söylemek mümkün. Bu hafta ekonomik sıkıntılardan kurtulmanızla birlikte aklınızı gelecek planları meşgul edecek. Geleceğiniz hakkında sürprizler ve ilginç gelişmeler sizi bekliyor.

 

Yengeç

Bu hafta Yengeçlerin odak noktası cesur atılımlar ve iddialı sözler olacak. Kendinize olan güveninizin tavan yapacağı ve kendinizi hiç olmadığınız kadar güçlü hissedeceğiniz bu dönemde iddialı vaatlerde bulunmanız ve hiç düşünmeden bilmediğiniz konularda girişimler yapmanız olası. Dikkatli olursanız bu hafta büyük başarılar elde edebilirsiniz.

 

Aslan

Bu hafta Aslanların odak noktası kariyerleri ve sağlıkları olacak. Kariyerinizde işlerin yoğunlaşması, iş değişimi, meslek konusunda ilerleme ve atılımlar yapmanız olası. Bu yoğunluk sizi yoracak ama emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Ancak bu süre içerisinde sağlığınızın bozulması da mümkün bu yüzden önümüzdeki günlerde iyi beslenmeye dikkat etmeniz gerekli.

 

Başak

Bu hafta Başakların odak noktası arkadaş toplantıları ve hararetli sohbetler olacak. Sık sık arkadaş toplantılarına katılacağınız ve aynı zamanda da aile üyelerinizle daha fazla vakit geçireceğiniz bu dönemde sosyal ilişkileriniz güçlenecek. Ayrıca arkadaşlarınız ve aile üyelerinizle yaptığınız sohbetler size büyük keyif verecek. Eğlencenin tadını çıkartın.

 

Terazi

Bu hafta Terazilerin odak noktası umut ve ilham verecek gelişmeler olacak. Gezegensel enerjilerin oldukça yoğun olacağı ve sizi büyük oranda etkileyeceği bir haftaya girmiş bulunuyorsunuz. Bu hafta hayatınızın her alanında oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız ve bu gelişmeler içinizdeki umutları arttırırken üretim yapmanız için de ilham kaynağı olacak.

 

Akrep

Bu hafta Akreplerin odak noktası eğitim, seyahat konularında ve resmi konularda fırsatlar olacak. Yeni bir eğitim programına başlamanız, seyahate çıkmak için plan yapmanız ya da uzun süredir bir türlü halledemediğiniz resmi işlemleri bu dönemde halletmeniz mümkün. Sizin için her anlamda verimli geçecek bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz.

 

Yay

Bu hafta Yayların odak noktası yeni keşifler, değişim, duygusal yakınlık ve ani gelişmeler olacak. Her anlamda oldukça yoğun bir haftaya girmiş bulunuyorsunuz. Bu hafta farklı konulara ilginiz olduğunuz keşfedebilir, kendinizi ya da hayatınızı değiştirmek isteyebilir, etrafınızdaki kişilerle duygusal yakınlık kurabilir ya da ani gelişmelerle sarsılabilirsiniz. Hızlı bir döneme hazır olun.

 

 

Oğlak

Bu hafta Oğlakların odak noktası heyecanlı konuşmalar ve iyimserlik enerjisi olacak. Sevdiklerinizle, var ise partnerinizle, aile üyelerinizle ya da iş arkadaşlarınızla oldukça heyecanlı konularda konuşacak ve bundan büyük zevk alacaksınız. Ayrıca bu keyifli anların size verdiği mutluluk ile bu dönemde çok iyimser olacak ve olumlu enerjinizle her şeyi başarabileceksiniz.

 

Kova

Bu hafta Kovaların odak noktası iş yükünün artması, kariyerde ilerleme ve yaratıcılık enerjisi olacak. Önümüzdeki günlerde bir anda iş yükünüz artabilir ancak bu durum sizi yorsa da bu sürecin sonunda büyük başarılar elde edeceğinizi, kariyerinizde ilerleme kaydedeceğinizi unutmayın. Ayrıca yaratıcı enerjinizin artmasıyla da çok verimli bir hafta sizi bekliyor.

 

Balık

Bu hafta Balıkların odak noktası yetenekleri gösterme fırsatı ve potansiyel enerjinin açığa çıkması olacak. Önümüzdeki günlerde karşınıza yeteneklerinizi göstermek için oldukça önemli fırsatlar çıkacak. Bu fırsatları kaçırmamak için gözünüzü dört açın. Fırsatları değerlendirmeyi başarırsanız potansiyel enerjinizin açığa çıkarak sizi ileri taşıyacağını unutmayın.