24 Temmuz Haftası – Haftalık Burçlar

Koç

Bu hafta Koçların odak noktası resmi konular ve sağlık olacak. Önümüzdeki günlerde devlet dairelerinde halletmeniz gereken resmi işleriniz varsa bunları aksatmamalısınız. Bu dönemde yeni bir beslenme programına başlamanız gerekebilir. Daha fazla spor yapmak ve stresten uzak durmaya çalışmak da bu süreçte kendinizi güvende ve mutlu hissetmenizi sağlayacak.

 

Boğa

Bu hafta Boğaların odak noktası finansal konular ve kişisel değerler olacak. Finansal konularla ilgili uzun süredir yaşadığınız zorlukların bu dönemde son bulması ile birlikte rahatlayacaksınız. Para sorunuzun ortadan kalkması ile kişisel değerler ve maneviyat konuları en önemli gündem maddeleriniz haline gelecek. Kendinizi daha ifade etmek isteyebilir ve sosyalleşebilirsiniz.

 

İkizler

Bu hafta İkizlerin odak noktası sosyal ilişkiler ve kariyer konularında ilerleme olacak. Mesleki gelişiminizin hızla ilerleyeceği ve eğitim konularında da oldukça şanslı olacağınız bir zaman dilimindesiniz. Sosyal ilişkileriniz artacak ancak sosyal ilişkilerinizin iş yeri, okul, kurs gibi girdiğiniz ortamlarda olacağını söylemekte yarar var. Ailenizi ihmal etmemeye çalışın.

 

Yengeç

Bu hafta Yengeçlerin odak noktası geçmiş ve sorumluluklar olacak. Geçmişinizle ilgili sık sık düşünmeye başlayacağınız bu dönemde sorumluluklarınızı aksatmanız mümkün. Ancak günlük rutininizde yapmanız gerekenleri ertelememeli ve düzeni bozmamalısınız. Geçmişle ilgili canınızı sıkan düşüncelerden arınmak için gelecek planlarınızı ve hayallerinizi düşünün.

 

Aslan

Bu hafta Aslanların odak noktası eğitim, seyahat, resmi işlemler ve kişisel gelişim olacak. Her ne kadar işkolik biri olsanız ve hem mesleki hem de günlük işlerinizden vazgeçemeseniz de bir süreliğine duraklamanızın vakti geldi. Sizin de dinlenmeye ihtiyacınız var bunu unutmamalısınız. Seyahat planları yapmaya başlayabilir ve biraz daha yaratıcı olabilirsiniz.

 

Başak

Bu hafta Başakların odak noktası fırsatlar ve seçimler olacak. Yeni başlangıçların ve değişimin habercisi olan bu dönemde karşınıza her türlü farklı konuda fırsatlar çıkacak. Yeni başlangıçlar yapmaya hazır olacağınız için değişmeye başlayacaksınız. Bu dönüşüm sürecinde yaptığınız seçimlerin gelecekte kaderinizi belirleyeceğini unutmamalı, buna göre davranmalısınız.

 

Terazi

Bu hafta Terazilerin odak noktası sonuçlar ve uzun süredir beklenen bir haber olacak. Uzun süredir beklediğiniz bir haberi aldığınızda rahatlayacaksınız. Yarım bıraktığınız işler, bir türlü ilgilenemediğiniz konular, ihmal ettiğiniz kişilerle ilgili harekete geçmenin tam zamanı. Artık ilerleme süreci bitti, emeklerinizin karşılığını almaya ve meyveleri toplamaya başlıyorsunuz.

 

Akrep

Bu hafta Akreplerin odak noktası paylaşım ve kişisel sınırlar olacak. Sık sık paylaşım yapmak isteyeceğiniz ve hem arkadaşlarınız hem de aile üyelerinizle görüşeceğiniz bu dönemde bir süre sonra sınırlarınızın zorlandığını hissedebilirsiniz. Bu da kısa süre sonra kendi sınırlarınıza çekilmek istemenize neden olacak. Sırlarınızı güvenmediğiniz kişilere anlatmamalısınız.

 

Yay

Bu hafta Yayların odak noktası romantizm ve umutlar olacak. Aşk konusunda şansınızın oldukça yüksek olacağı bu dönemde ilişkisi olan Yayların ilişkilerinde büyük gelişmeler olacak. İlişkisi olmayan Yayların ise aşk kapılarını çalacak. Romantik zamanlar yaşayacağınız önümüzdeki günlerde hayata hiç olmadığı kadar umutla bakmaya başlayacaksınız.

 

Oğlak

Bu hafta Oğlakların odak noktası disiplin ve organizasyon olacak. İç disiplin konusunda her zaman oldukça başarılı olan Oğlaklar bu dönemde çok daha başarılı olacakları bir sürece giriyorlar diyebiliriz. Disiplin konularında etrafınızdaki kişilere örnek olacaksınız. Ayrıca sık sık davetler ve organizasyonlara katılarak stresinizi atacak, sosyalleşecek ve rahatlayacaksınız.

 

 

Kova

Bu hafta Kovaların odak noktası yaratıcılık ve farklı projeler olacak. Yaratıcılık enerjinizin artması ile beraber çok daha üretken ve verimli olacağınız bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Yeni projelerde yer alacak ve kendi projelerinizi üreteceksiniz. Ayrıca girişimcilik, alım satım işleri ve yeni kariyer hedefleri için de çok uygun bir zaman diliminde olacağınızı unutmayın.

 

Balık

Bu hafta Balıkların odak noktası aile ve aile ilişkileri olacak. Ailenizle ilgili bir konuda oluşacak bir problemde ara bulucu rolü oynamanızın olası olduğu bu süreçte aile ilişkilerinizin gelişeceğini söylemek mümkün. Gezegensel enerjiler iş planlarınızı ve çalışma düzeninizi destekliyor olacak. Olumlu sürpriz gelişmelere, yeni projelere ve hızlı bir döneme hazır olun.