17 Temmuz Haftası – Haftalık Burçlar

Koç

Bu hafta Koçların odak noktası gizemli kişiler ve ailevi meseleler olacak. Etrafınızda niyetlerinin ne olduğunu tam olarak bilemediğiniz gizemli kişiler olduğunu fark etmeniz mümkün. Bu tür kişilerden uzak durmalısınız. Bu dönemde ayrıca ailenizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Ailenizle ilgili olumlu gelişmeler ve sürprizler haberler sizi bekliyor.

 

Boğa

Bu hafta Boğaların odak noktası ekonomik konular ve fedakarlıklar olacak. Her konuda oldukça cömert olacağını bir zaman dilimine girmiş bulunuyorsunuz. Bu dönemde pek çok kişiye yardımcı olacak ve kendi hayatınızdan fedakarlıklar yapacaksınız. Bu da kendinizi çok daha iyi hissetmenize neden olacak. Para harcama konusunda aşırıya kaçmamaya dikkat etmelisiniz.

 

İkizler

Bu hafta İkizler odak noktası kariyer hedefleri ve gelecek planları olacak. Kariyer hedeflerinize ve geleceğinizle ilgili hayallere bu dönemde çok daha fazla vakit ayıracağınızı söylemek mümkün. Bu tür konularda stres yapmak yerine gerçekçi planlar yapar, sağlam adımlar atarsanız önümüzdeki zaman diliminde sizi çok mutlu günler bekliyor olacak.

 

Yengeç

Bu hafta Yengeçlerin odak noktası yeni hobi ve ilgi alanları olacak. Seyahat, eğitim ve resmi işler gibi konularda şansın yanınızda olacağı bu dönemde yeni ilgi alanları ya da hobiler edinmeniz olası. Sizi mutlu eden ve rahatlatan etkinlikler önümüzdeki günlerde daha fazla vaktinizi almaya başlayacak. Keyifli bir hafta sizi bekliyor, tadını çıkartmalısınız.

 

Aslan

Bu hafta Aslanların odak noktası sosyal ilişkiler ve motivasyon olacak. Hem işiniz hem de hayatınızın diğer alanlarından çok motive hissedeceğiniz önümüzdeki günlerde bu motivasyonunuzu etrafınızdaki kişilere de yansıtacaksınız. Sosyal ilişkilerinizin olumlu yönde gelişmesi ile birlikte yeni arkadaşlar edinecek ve sık sık arkadaş toplantılarına katılacaksınız.

 

Başak

Bu hafta Başakların odak noktası kişisel gelişim ve bireysel konular olacak. Kendinizle ve hayatınızın gidişatı ile ilgili sık sık düşüneceğiniz bu dönemde kişisel gelişiminize biraz daha fazla özen göstermeye başlayacaksınız. Ayrıca bu günlerde hayatınızdaki sorunları çözmek gibi bir isteğiniz de olabilir. Sorunları çözdüğünüzde çok rahatlayacağınızdan emin olabilirsiniz.

 

Terazi

Bu hafta Terazilerin odak noktası yeni fırsatlar ve farklı bakış açıları olacak. Önümüzdeki günlerde yaşadığınız farklı olayların hayata bakış açınızı değiştirmesi olası. Her türlü konuda daha farklı düşünmeye başlayacağınız bu dönemde karşınızda çok daha fazla fırsat çıkacak. Bu fırsatları kaçırmamak için gözünüzü dört açmalı ve fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

 

Akrep

Bu hafta Akreplerin odak noktası sınırlar ve zincirlerin kırılması olacak. Hayatınızdaki farklı konularda sınırların daralması ve kendinizi baskı altında hissetmeniz ile birlikte belki de hiç beklemediğiniz oldukça olumlu bir olayla karşılaşacaksınız. Aynı zamanda zincirlerinizi kırmanızı da sağlayacak olan bu olay sayesinde çok daha özgür ve mutlu bir birey olacaksınız.

 

Yay

Bu hafta Yayların odak noktası resmi konularda kolaylıklar ve duygu yoğunlukları olabilir. Duygularınızın yoğunlaşması ile birlikte ani duygu değişimleri yaşamanız olası. Aynı zamanda yaratıcı enerjinizin de yüksek olacağı bu hafta içinde eğer halletmeniz gereken resmi işleriniz varsa bunları halletmenizde yarar var çünkü hiçbir aksilik yaşamayacaksınız.

 

Oğlak

Bu hafta Oğlakların odak noktası günlük rutinleri ve sağlıkları olacak. Sağlığınıza çok daha fazla dikkat etmeye başlayacağınız bu dönemde yeni bir diyet ya da spor programına başlamanız olası. Ayrıca günlük rutininizin de yoğunlaşacağını söylemekte yarar var. İşlerinizi daha kolayca halletmek için biraz daha planlı ve programlı olursanız yoğun hayatınızı düzene sokabilirsiniz.

 

Kova

Bu hafta Kovaların odak noktası hayalleri olacak. Sık sık hayal kuracağınız bu dönemde her konuda verimli ve yaratıcı olacağınızı unutmamalısınız. Yarım kalan işleriniz varsa onları tamamlayabilirsiniz. Ayrıca üretkenliğiniz çok yüksek olacağından bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. İşinizde ilerleme, olumlu sürprizler ve şaşırtıcı fırsatlar sizi bekliyor.

 

Balık

Bu hafta Balıkların odak noktası olumlu gelişmeler ve ev ile ilgili değişiklikler olacak. Önümüzdeki günlerde kariyeriniz konusunda olumlu gelişmelerin sizi beklediğini söylemekte yarar var. Bu süreçte evinizde bazı değişiklikler yapmak istemeniz olası, eşyalarında değişiklikler, ev değişiklikleri, taşınma ya da tamirat gibi konularda gündemde olacak.