16-22 Haziran Haftalık Burç Yorumlarınız

Merhaba sevgili FalSepeti dostları, bu haftanın Astro Analiz‘inde de belirttiğim gibi, biraz yorucu ve yoğun bir hafta olacak, bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek için hem burcunuza, hem de yükselen burcunuza göre bu haftalık burç yorumlarınıza bakabilirsiniz. Bakalım yıldızlar burçlarınız için neler söylüyor:

Koç: Bu hafta şans sizden yana, özellikle risk almanız gereken her konuda bu şansı değerlendirmelisiniz ancak aceleci olmamalısınız. Hızlı karar vermeniz gereken konularda ise birkaç dakikalığına bile olsa kendi başınıza kalıp düşünebileceğiniz bir fırsat yaratırsanız çok daha doğru kararlar verebilirsiniz. Özellikle maddi konularda sizden ani bir şekilde istenen yardımlar ya da yatırım teklifleri üzerinde birkaç dakikadan daha fazla düşünmeye değer, dikkatli olun. Aşk konusunda ne kadar çok isteseniz de, Çarşamba’dan önce adım atmamalısınız.

Boğa: Hafta başının yoğun etkileri sizde beklenmedik fırsatlar olarak baş gösterebilir, her zamankinden birazcık daha hızlı davranmanız gerekebilir. İç sesinize güvenin, size en doğru şeyleri söyleyecek. Hafta sonuna girmeden önce inatçılığınız canınızı sıkabilir, aman dikkat. Hayatınızın aşk cephesinde yeni gelişmeler oluşturmak için Perşembe gününü beklemelisiniz. Cuma günü çevrenizde oluşabilecek gerginlikler karşısında sakinliğinizi kullanmaya bakın.

İkizler: Özellikle son birkaç haftadır sonuçlandırmaya çalıştığınız, neticelenmesini beklediğiniz her şey önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini verecek, bu hafta son yokuşu tırmanıyorsunuz, derin bir nefes alın ve müsterih olun. Özellikle hukuki alanlarda bir engele takılanlar bu hafta o engelin çözülme yoluna girdiğini görecekler. Romantik ilişkisi olmayanlar bu hafta yakın arkadaşları ile daha çok vakit geçirmeli.

Yengeç: Eğlence ve macera yaşamak için haftasonu ideal enerjilerle yüklü olacak, bu nedenle işlerinizi hafta içi halletmeye bakın. Bu hafta endişelerinizi özellikle bir kenara bırakmalısınız ve kendinize çok yüklenmemelisiniz. Romantik ilişkisi olanlar Cuma gününü atlatmaya bakmalı, romantik ilişkisi olmayanlar ise bu hafta kendilerine gelecek romantik teklifler ve yakınlaşma istekleri karşısında dikkatli olmalı, içlerinden bazıları romantik ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılayamayacak seviyede olabilir.

Aslan: Bu hafta detaycılığa biraz daha önem vermelisiniz, özellikle iş ya da eğitim hayatında bitmesi gereken işlerin sarkması, projelerin aksaması gibi problemler tansiyonunuzu yükseltebilir. Detaylara eğilerek ve zaman yönetimi yaparak bu problemleri en hafif şekilde atlatabileceksiniz. Devam etmemesi gereken işler ve projeler varsa, bunları gönül rahatlığı ile bu hafta terkedebileceksiniz. Perşembe gününden itibaren rahatlayacaksınız, Cuma günü sevdiklerinizle vakit geçirin ve hafta sonu içinizden ne geliyorsa onu yapın.

Başak: Bu hafta olumlu düşünme yeteneğinizi sonuna kadar kullanmalısınız, size beklenmedik kapılar açacak. Sosyal çevrenizde yaşanabilecek bazı tartışmalar karşısında objektif ve tarafsız olmaya özen göstermelisiniz, ancak sorun her ne ise onu çözmek ve iki tarafı uzlaştırmak için yardım teklif etmelisiniz. Alışveriş yapmak için uygun zamanlar Salı’dan itibaren geliyor, kendinize küçük bir hediye alın. Maddi açıdan sorunsuz bir hafta gözüküyor, ancak yine de büyük harcamalar ve yatırımlardan önce iyice düşünmeyi ihmal etmeyin.

Terazi: Bu hafta özellikle sosyal ve duygusal hayatınızda yardımsever ve uzlaşmacı yönünüzü kullanırken dikkatli olmalısınız, yardım etmeye çalıştığınız bir arkadaşınız bu tavrınızı yanlış değerlendirerek sizi zor durumda bırakabilir. Yarım kalan işlerinizi hafta başında bitirmelisiniz, Çarşamba gününden itibaren rahatlamaya ve sevdiklerinizle vakit geçirmeye vakit bulabileceksiniz.

Akrep: Romantik ilişkisi olan Akrepler için güzel bir hafta olacak, yalnız olanlar ise bu hafta romantik gelişmeler yaşayabilirler, hafta başında tanıştığınız ve size ilgi duyan kişiye randevu vermek için Perşembe gününün tamamı ve Cumartesi akşamı uygun. İş ve sosyal hayatınızda fazla gerilmemeye dikkat edin, ani patlamalar bu hafta daha büyük etkilere neden olabilir.

Yay: Bu hafta özellikle geçtiğimiz haftalarda vermiş olduğunuz yanlış kararların etkilerini hissedebilirsiniz, sorun her ne ise çözümü için Çarşamba günü biçilmiş kaftan, siz de kendinize çok fazla yüklenmemelisiniz. Romantik açıdan olumlu enerjiler söz konusu olacak, sadece acele karar vermemeye özen göstermelisiniz. Haftasonu sosyal hayatınızda ya da gardırobunuzda bir yaz temizliği yapabilirsiniz, bu size çok iyi gelecek.

Oğlak: Bu hafta iş yaşamı ve maddi konular istikrarlı bir ilerleyiş içinde gözüküyor, ancak siz biraz daha fazla gülümsemelisiniz ve ciddi yapınızı biraz olsun hafifletmelisiniz, buna hem sizin ihtiyacınız olacak, hem de iletişim kurduğunuz kişilerin ihtiyacı olacak. Sosyal hayatınız hafta ortasından itibaren aktifleşecek, tadını çıkarın, ancak romantik ilişkiniz için hafta sonunu bekleyin.

Kova: Bu hafta özel bir şansa sahipsiniz, hayatınızda büyük bir değişim yaratabilecek bir görüşme yapma olasılığınız yüksek. Başlangıçta kuşkulu gözükse de yeni deneyimler edinmeye açık kalmaya devam edin, kaybedecek bir şeyiniz yok. Romantik açıdan olumlu enerjiler sizin için Salı gününden itibaren etkisini gösterecekler, Cuma gecesi dışarıda olacaksanız eğlenceli ve kalabalık bir yeri tercih edin.

Balık: Bu hafta hem tecrübelerinizi hem de zamanınızı sevdiklerinizle paylaşmak için doğru bir zaman, özellikle uzun zamandır görüşmediğiniz akrabalarınız ya da arkadaşlarınızla iletişim kurmanız haftanın gergin enerjilerini en az etkiyle atlatmanıza yardımcı olacak. Yakın sosyal çevrenizde yaşanabilecek gerginlikler karşısında tamamiyle tarafsız kalmanız gereken bir süreç söz konusu, dikkatli olun. Bu hafta özellikle iş hayatı ve maddi konularda risk almanız için uygun bir zaman değil. Romantik ilişkisi olmayan Balıklar uygun enerjiler için Pazar gününü beklemeli, romantik ilişkisi olanları güzel bir hafta bekliyor.

Yıldızlarınızın pırıl pırıl parlamasını, size her konuda şans ve güzellikler getirmelerini diliyorum. Sevgilerimle!

~Yağmur Sothis