13 Şubat Haftası Burç Yorumları

Koç Burcu

 

Bu hafta Koç Burçları için eski ilişkilerle yüzleşme zamanı. Eski ilişkilerden kalan yaraların sarılması gerekli. Bu hafta her ne kadar mutlu gelişmeler olsa da Koçların zihinlerinde şüpheler oluşacak. Ayrıca var olan ilişkileriyle ilgili zayıf noktalar akıllarını kurcalamaya başlayacak. Bazı dönemlerde kötü hissedebileceğimizi ve sonrasında bunun çok daha iyi hissetmemizi sağlayacağını unutmayın. Merkür’ün etkisi ile Koçların zamanlarını arkadaş toplantılarıyla geçirmesi muhtemel. Arkadaş toplantılarının tadını çıkartın ve rahatlayın. Bu hafta sürekli görmezden geldiğiniz sorunlarla da ilgilenmeniz gerecek. Çözüm içinizde unutmayın. Yavaş yavaş tüm engelleri aşmak için harekete geçmeye hazır olun.

 

Boğa Burcu

 

Bu hafta Boğa Burçlarının ana başlıkları iş yerindeki görevleri ve sağlık sorunları olacak. İş yerinizde ya da günlük rutininizde meydana gelen değişiklikleri göğüslemeye çalışırken etrafınızda olan biteni de kaçırmamalısınız. Kafanızı kaldırın ve etrafınızdaki insanların sizin hakkınızda ne düşündüklerini bir dinleyin. Bu hafta sağlık sorunlarıyla karşılaşmanız olası. Küçük sağlık sorunlarını atlatmak için düzenli egzersiz yapabilirsiniz. Bu hafta kaotik gözükse de karşınıza iş fırsatları da çıkacak. Gerçekçi olursanız büyük atılımlar yapabilirisiniz. Başarı, kariyer ve pozisyon konularını önemseyen Boğalar için işlerine daha fazla odaklanma zamanı geldi. Aman sağlığınızı ihmal etmeyin!

 

İkizler Burcu

 

Bu hafta İkizler Burçlarının içlerine dönme zamanı. Kendiniz hakkında düşünürken saatlerin nasıl geçtiğini fark etmeyeceksiniz. Hayatınızda henüz hayallerinize ve amaçlarınıza ulaşamamış olabilirsiniz ama bu kendinize haksızlık etmenizi gerektirmiyor, unutmayın. Hayatınızda negatif etkileri olacak riskler almayın. Arkadaşlarınızla biraz vakit geçirip moralinizi düzeltmeye çalışabilirsiniz. Bu hafta seyahat, yeni eğitim olanakları ya da yazı yazmak gibi alternatif çözüm yolları ile rahatlayabilirsiniz. Bu hafta hiç beklemediğiniz birinin size çok daha fazla destek olduğunu göreceksiniz. Yeni planlar, yeni başlangıçlar, öğrenecek yeni konular gündeminizde olacak. Geleceğinize odaklanın. Umutsuzluğa kapılmayın. Olumlu olun. Bu haftanın sizin için çok daha güzel geçtiğini göreceksiniz.

 

Yengeç Burcu

 

Bu hafta Yengeç Burçlarının gündeminde evle ilgili yenilikler, ev eşyalarının değişmesi ya da taşınma gibi konular olacak. Evle ilgili yeni harcamalar yapmadan önce bütçenizi gözden geçirmenizde yarar olacak. Son zamanlarda duygusal anlamda kendinizi eziliyor gibi hissediyor olabilirsiniz. Bu hafta işlerin kolaylaşacağını söylemekte yarar var. Evinizle ve ailenizle ilgili konularda aceleci davranmayın. Ailenin ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz, yeni stratejiler izleyecekseniz de bunu göz ardı etmeyin. Bu hafta keşfedecek yeni alanlar olduğunu fark edeceksiniz. Uzun süreli bir hobi edinme ihtimaliniz oldukça yüksek. Yasal konulara dikkat etmelisiniz.

 

Aslan Burcu

 

Bu hafta Aslan Burçlarının gündeminde umutlar, verilmiş sözler ve büyük fikirler olacak. Bu hafta sık sık fikir değiştirmeniz olası. Çünkü oldukça hızlı duygu değişimleri sizi bekliyor. Finansal alanlara bu duygu ve karar değişikliklerinizi yansıtmamaya çalışın. Bu hafta ilişkilerinizde zorlayıcı bir dönem sizi bekliyor. Tartışmalara açık olacaksınız. Sinirlerinizi kontrol etmeye çalışmanızda yarar var. Sevdiğiniz kişilerle yaşayacağınız fikir ayrılıkları aynı zamanda yol ayrımı anlamına da gelecek. Kendinizi öfkeli hissettiğinizde kabuğunuza çekilin ve kötü hissetmenize neden olan duyguların kalbinizden akıp gitmesine izin verin. Öfke size her zaman zarar verir, unutmayın.

 

Başak Burcu

 

Bu hafta Başak Burçlarının arkadaşlık, aşk ve iş ilişkilerinde güvensizlikle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Parasal konularla ilgili de problemlerin ortaya çıkması olası. Bu hafta hedeflerinizle ilgili endişelerinizin artması ile stresiniz de artacak. Üstesinden gelebileceğiniz kadar iş yükü almaya özen gösterin. Sağlık ve egzersiz rutinlerinizde de yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinize ortaya çıkan sorunları çözmek için sizin de fedakarlıklar yapmanız gerekiyor, unutmayın. Farkındalığınızı arttırsanız ve sakin kalmayı başarabilirseniz stresiniz de azalacak. Hedeflerinizi küçük bir kağıda yazıp onları hayal ederek de stresinizin azalmasını sağlayabilirsiniz. Önemli olan stresten kurtulmak. Kendi yolunuzu bulun ve bu hafta stresten kurtulun.

 

Terazi Burcu

 

Bu hafta Jüpiter burcunuzda geriliyor. Rutine bağladığınız konularla ilgili fırsatlar önünüze çıkabilir. Ancak üstesinden gelemeyeceğiniz kadar sorumluluk almayın. Yoksa sağlık sorunları baş gösterebilir. Enerji seviyenizi en iyi siz biliyorsunuz. Ne kadar iş yapıp ne kadar yapamayacağınızı da en iyi siz biliyorsunuz. Önceliklerinizi bu hafta gözden geçirmenizde yarar olacak. Dengeli çalışmak başarıya götürür. Bu hafta sizin için oldukça güçlü bir hafta. İş konusunda atılım yapma ihtimalinin yanı sıra oldukça güçlü bir enerjiye sahip olacaksınız. Dikkatini çekmek istediğiniz birileri varsa harekete geçme zamanı. Sorumluluklarınızı aksatmayın ki arkadaşlarınızla dışarı çıkmaya vakit kalsın.

 

Akrep Burcu

 

Bu hafta Akreplerin gündeminde beklenmedik gelişmeler var. Yeni bir aşk, yeni bir iş ya da bir sınavın geçilmesi gibi beklentileriniz bu hafta gerçekleşiyor. Ancak beklentileriniz gerçekleştiği halde kafa karışıklıkları yaşamanız olası. Bunu istiyor muydum, peki şimdi ne olacak gibi sorular sık sık aklınıza gelecek. Belirsizlikler zamanla geçecektir. Acele etmenize gerek yok. Aile ilişkilerinizle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sorunları atlatmak için uzlaşmacı olmalısınız. Eğer kendinizi iyi hissetmiyorsanız, sizi mutlu edecek şeyler yapmalısınız. Diğerlerinin ne dediği önemli değil, kalbinizin sesini dinleyin. Doğru yolu bulacaksınız.

 

Yay Burcu

 

Bu hafta Yay Burçları arkadaş toplantıları, yeni arkadaşlıklar ya da grup aktiviteleri ile meşgul olacaklar. Arkadaş toplantıları hafta sonuna doğru sizi sıkabilir. Boğuluyormuş gibi hissedecek olursanız kendinize alan yaratmalısınız. İnsanları kırmamak için kendinizi heba etmeyin. Yalnız kalmak istiyorsanız yalnız kalın. Bu haftanın en önemli konusu sizin için iletişim olacak. Etrafınızdaki birinin size platonik aşk beslediğini öğrenmeniz de olası. Ailevi konularla ilgili tartışmaya girmekten kaçının. Geçmişe takılmayın. Bu hafta temizlik yapmak için oldukça uygun bir zaman.

 

Oğlak Burcu

 

Bu hafta Oğlak Burçları için yenilik zamanı. Yeni bir iş, yeni fırsatlar ya da evle ilgili yenilikler kapıda. Ortaya çıkan beklenmedik gerçeklerle ilgili ailenizle ya da arkadaşlarınızla tartışmanız da olası. Konuşmadan önce iki kez düşünmelisiniz. Kalp kırmak sizi mutlu etmez, unutmayın. Duygusal anlamda kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Bu hafta parasal konularla ilgili de sorunlar ortaya çıkabilir. Haftanın boğucu havasından kaçmak için enerjinizi tartışmalara değil verimli işlere yönlendirin. Kaostan kaçın. Eğer kalbini kırdığınız birileri varsa özür dileyin. Ayrıca telefonunuzun sürekli çalmasından sıkıldıysanız telefonunuzu kapatmaktan da çekinmeyin. Ona bağımlı değilsiniz.

 

Kova Burcu

 

Bu hafta Kova Burçları için seyahat, eğitim, yasal işlemler ve düzenlemeler gibi konula ön planda olacak. İçinizdeki keşfetme isteği ile fazladan para harcamanız olası. Bütçenize dikkat etmenizde yarar var. Mutlu olmanız çok önemli ancak parasal konular da hayati o yüzden dengeyi iyi kurmalısınız. Fazladan risk almayın. Bu hafta iletişim konusunda şans yanınızda. Konuşmak istediğiniz kişiler varsa şimdi konuşmanın tam zamanı. Evinizde düzenleme yapmak istiyorsanız eskileri ayıklamanın da tam zamanı. Bu hafta sizin için yumuşak bir hafta olacak. Problemlerinizin üstesinden gelip kendinizi çok daha güvende hissedebilirsiniz. Harekete geçin.

 

Balık Burcu

 

Bu hafta Balıklar için paylaşma dönemi. Balıkların duyguları tavan yapacak. Ayrıca her konuyla ilgili şüpheleri de artacak. Bu hafta finansal konularla ilgili şans yanınızda. Yatırım yapmak istiyorsanız yatırım yapmanın tam zamanı. Borçlarınız varsa borçlarınızı kapatabilirsiniz. Hayatınızda bu dönemde denge sağlanmış durumda. Hayatınızdaki dengeleri riske atacak ani hareketlerden ya da kararlardan kaçınmalısınız. Bu hafta kendinizi enerjik hissedeceksiniz. Diyete ya da spora başlamak istiyorsanız bunun tam zamanı. Güvenme ihtiyacınızın arttığını hissedebilirsiniz, kime güvendiğinize dikkat edin.