12 Haziran Haftası – Haftalık Burçlar

Koç

Bu hafta Koçların odak noktası resmi belgeler ve konuşmalar olacak. Resmi konularla ilgilenmeniz gereken bu dönemde ayrıca eğitim, seyahat ve yeni başlangıçlar gibi konular da gündem maddeleriniz arasında. Geçmişte tanıştığınız birinin ya da bir konunun yeniden hayatınıza girmesi ile geçmişinizi hatırlamanız da olası. Bu dönemde sakin olmayı unutmayın.

 

Boğa

Bu hafta Boğaların odak noktası finansal konular ve anlaşmalar olacak. Finansal konularla ilgili inişli çıkışlı bir dönemin sizi beklediğini söylemek mümkün. Aile, aile üyeleri ve ev ile ilgili konular da bu hafta sık sık zihninizi meşgul edecek. Bu dönemde arkadaş toplantılarına daha fazla katılacak ve yeni insanlarla da tanışacaksınız, mutlu anların tadını çıkartın.

 

İkizler

Bu hafta İkizlerin odak noktası ortaklıklar, küçük çaplı tartışmalar ve karar aşamaları olacak. Sık sık hayatınızda dönüm noktası olacak kararlar almanız gerekecek bu dönemde oldukça dikkatli olmalı, alacağınız her kararı iki kez düşünmelisiniz. Ayrıca oluşacak küçük çaplı tartışmaları da büyütmemeye özen göstermeli ve ortaklık ilişkilerine dikkat etmelisiniz.

 

Yengeç

Bu hafta Yengeçlerin odak noktası bastırılmış duygular ve görmezden gelinen sorunlar olacak. Bastırdığınız duyguların ortaya çıkması ile görmezden geldiğiniz sorunlarla yüzleşmeniz gerekecek. Bu dönemde sorunlarla yüzleşirken canınız sıkılsa bile sorunları çözdüğünüz için önümüzdeki dönemde çok rahat edeceğinizi unutmamalı ve moralinizi bozmamalısınız.

 

Aslan

Bu hafta Aslanların odak noktası arkadaş toplantıları, yeni arkadaşlıklar ve tanışmalar olacak. Sık sık arkadaş toplantılarına katılacağınız ve yeni insanlarla tanışacağınız bu dönemde arkadaş toplantılarınızın iş fırsatlarına dönüşmesi olası. Partneri olan Aslanlar arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirecek ve partneri olmayan Aslanlar arkadaş toplantılarında aşkı bulacak.

 

Başak

Bu hafta Başakların odak noktası kariyer, gelecek planları ve iş projeleri olacak. İş görüşmelerinize katılmanızın, işinizi değiştirmenizin, gelecek ya da kariyer planları yapmanızın olası olduğu bu dönemde hayatınızla ilgili önemli değişiklikler olabilir. İşlerinizin yoğunlaşacağından emin olabilirsiniz bu yüzden arta kalan vakitlerinizi kendinize ayırmalısınız.

 

Terazi

Bu hafta Terazilerin odak noktası seyahat, eğitim fırsatları olacak. Bu dönemde hiç aklınızda yokken yeni bir eğitim programına başlamanız ya da seyahate çıkmanız olası. Ayrıca resmi konularla da ilgilenmenizin gerekeceği bu dönemde alım satım veya yatırım işleri konularında dikkatli olmanız gerekli. Sağlam adımlar atmaya ve kararlarınıza göre hareket etmeye çalışın.

 

Akrep

Bu hafta Akreplerin odak noktası duygusal ve fiziksel yakınlık olacak. Hiç beklemediğiniz arkadaşlarınızın aslında sizi ne kadar önemsediklerini fark edebilir ve kendinizi onlara her anlamda daha yakın hissedebilirsiniz. Arkadaşlıklarınızın güçlenmesi kendinizi daha iyi hissetmenizi de sağlayacak. Ama yine de temkinli hareket etmeyi bırakmamalısınız.

 

Yay

Bu hafta Yayların odak noktası zor kararlar ve aranılan cevaplar olacak. Bu dönemde sık sık zor kararlar almanız ve hayatınızda büyük değişiklikler yapmanızı gerektirecek adımlar atmanız gerekebilir. Ayrıca bu hafta aradığınız soruların cevaplarını da bulacaksınız. Bu da hayatınızdaki belirsizliklerin ortadan kalkacağı ve taşların yerli yerine oturacağı anlamına geliyor.

 

Oğlak

Bu hafta Oğlakların odak noktası günlük rutinleri ve sağlıkları olacak. Günlük rutininizin biraz daha fazla yoğunlaşacağı bu dönemde her ne kadar işlerinizi tamamladığınız için içiniz rahat etse de fiziksel olarak kendinizi yorgun hissetmeniz olası. Bu hafta kendinize biraz daha fazla dikkat etmeniz, spor yapmanız ve daha iyi beslenmeye çalışmanız gerekli.

 

 

Kova

Bu hafta Kovaların odak noktası yaratıcılık gerektiren projeler ve yeni ilgi alanları olacak. Yaratıcılık enerjinizin artacağı bu dönemde sık sık üretici işlerle ilgileneceksiniz. Bu hafta bu tür konularda verimli olacağınızı söylemek mümkün. Ayrıca bu dönemde yeni ilgi alanları da sizi çekebilir. Yeni hobiler edinmeniz ya da hobilerinizi ilerletmeniz mümkün.

 

Balık

Bu hafta Balıkların odak noktası ailevi sorunların çözülmesi ve gelecek hedefleri olacak. Bu dönemde uzun süredir uğraştığınız ve canınızı sıkan ailevi sorunlarınızın çözüldüğünü söylemekte yarar var. Gelecek hedeflerinize yoğunlaşacağınız bu dönemde yapacağınız seçimler işinizde gelişmenizi ve ilerlemenizi sağlayacak. Seçimlerinize dikkat etmelisiniz.