10 Temmuz Haftası – Haftalık Burçlar

Koç

Bu hafta Koçların odak noktası kariyer hedefleri, iş arayışları ve mesleki gelişimleri olacak diyebiliriz. Önümüzdeki günlerde kendinizi oldukça motive hissetmeniz ve mesleki gelişiminiz için çalışmanız olası. Öncelikleriniz ile ilgileneceğiniz ve kişisel gelişiminize odaklanacağınız bu dönemde yanlış anlaşılmalara dikkat etmenizde yarar var. Ani tepki vermemeye çalışın.

 

Boğa

Bu hafta Boğaların odak noktası beklenmedik fırsatlar olacak. Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirdiğiniz takdirde oldukça verimli bir dönem sizi bekliyor olacak. Özellikle bu dönemde resmi işler, seyahat planları, eğitim programları konusunda şanslı olacaksınız. İşinizde terfi almanız ya da etrafınızdaki kişilerin saygısını kazanmanız mümkün.

 

İkizler

Bu hafta İkizlerin odak noktası ekonomik konular olacak. Vergi borçları, faturalar gibi ödemeler konusunda dikkatli olmanızda yarar var. Duygularınızın yoğunlaşacağı bu günlerde aşırı tepki vermemeye de özen göstermelisiniz. Hedeflerinize odaklanmanız ve hayalleriniz için daha fazla çalışmanız yararınıza olacak. Yaratıcılık enerjiniz de oldukça yüksek olacak.

 

 

Yengeç

Bu hafta Yengeçlerin odak noktası dönüm noktaları olacak. Hayatınızla ilgili oldukça önemli kararlar almanız gerekecek bu dönemde karar alıp hayatınızı değiştirmeden önce iki kere düşünmenizde yarar var. Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek için gözünüzü dört açmayı ve fazla harcamamaya dikkat etmeyi unutmamalısınız.

 

Aslan

Bu hafta Aslanların odak noktası günlük hayatları olacak. Günlük hayatınızın yoğunlaşması ile birlikte beklenmedik gelişmeler ile karşılaşmaya başlamanız olası. Sırların ortaya çıkacağı bu dönemde güvenmediğiniz kişiler ile tüm sırlarınızı paylaşmamaya özen göstermenizde yarar olacaktır. Herkesin sizin kadar iyi niyetli olmadığını unutmamalı ve buna göre davranmalısınız.

 

Başak

Bu hafta Başak Burçlarının odak noktası aileleri olacak. Ailelerinin beklentileri altında eziliyormuş gibi hisseden Başakların bu ayda patlamalar yaşamaları mümkün. Ailevi ilişkiler konusunda coşkulu bir dönem sizi bekliyor. Bu süreçte tepkilerinizi olabildiğince kontrol altında tutmanızda ve soğukkanlı olmaya çalışmanızda yarar olacaktır.

 

Terazi

Bu hafta Terazilerin odak noktası iletişim olacak. İletişim konularında çıkan sorunlar, Terazilerin bazı şeyleri tekrar tekrar anlatmasına neden olabilir. Ayrıca sağlık sorunları da Terazilerin bu süreçte gündemlerinde yerini alacak. Sağlığınıza dikkat etmek için düzenli ve iyi beslenmenizde ve spor yapmanızda yarar var. Sürprizlere hazır olun.

 

Akrep

Bu hafta Akreplerin odak noktası duyguları olacak. Bu dönemde korkularıyla ya da bilinçaltlarında kalmış sorunlarla yüzleşen Akrepler duygularını düşünmekten kendilerini alamayacaklar. Geçmişten gelen sorunların çözülmesi için vakit harcamanız gereken bu dönemde biraz daha sakin olmaya çalışmanızda yarar olduğunu unutmamalısınız.

 

Yay

Bu hafta Yayların odak noktası gelecek kaygılarınız olacak. Bu süreçte Yay Burçları gelecekleri üzerine düşünmeye başlayacaklar. Bu dönemde gelecek kaygıları ön plana çıkan Yaylar, hayalleri ve gerçekçi gelecek planları arasında bir denge oluşturmak için uğraşacaklar. Gelecek planlarınız konusunda stresinizi atmak için elinizden geleni yapmanız gerekiyor

 

 

Oğlak

Bu hafta Oğlakların odak noktası gizli kalmış gerçekler olacak. Bu dönemde gizli gerçeklerin su yüzüne çıkması ile bazı konularda kafa karışıklığı yaşayan Oğlakların zihinleri şüphelerle dolacak. Bu şüpheleri gidermek için etrafınızdaki kişiler ile konuşabilirsiniz. Güvendiğiniz insanlarla konuşmaya ve sevdiğiniz kişilerle dertleşmeye özen göstermenizde yarar var.

 

Kova

Bu hafta Kovaların odak noktası sosyal ilişkiler olacak. Bu süreçte sosyal anlamda yoğunluk yaşayacak Kova Burçları bu dönemde bir arkadaş toplantısından diğerine koşacak, ortamların aranılan yüzü olacaklar. Ayrıca Kovaların bu dönemde harcamaları da artacak. Fazla para harcamamaya özen göstermenizde yarar var. Sadece gerekli şeylere para harcayın.

 

Balık

Bu hafta Balıkların odak noktası kariyerleri ve kariyerlerinin hayatlarındaki yeri olacak. İş hayatlarına oldukça önem veren Balık Burçları bu dönemde sorumlulukları ve kimlikleri hakkında düşünecekler. Sorumluluklarınızı yerine getirirken kendinize de vakit ayırmayı unutmayın. Aileniz ve sevdiklerinizin de sizinle vakit geçirmeye ihtiyaçları var.